• La canalla ha viscut unes jornades molt especials amb activitats de tota mena.
  • La Guàrdia Municipal, els Mossos d’Esquadra, els bombers o tractors han estat algunes de les visites que han rebut.

La canalla de la nostra llar d’infants van viure, aquesta passada setmana, uns dies molt especials gràcies a totes les activitats organitzades amb motiu de la Setmana Cultural. Unes jornades plenes de diversió i il·lusió on els infants van poder conèixer de prop diverses professions.

Les activitats van començar dimarts passat, en què la Guàrdia Municipal del Morell va mostrar a les petites i petits el seu cotxe i la sirena. Dimecres va ser el torn dels Mossos d’Esquadra, i és que un pare del centre forma part del cos i va ensenyar a la canalla el seu uniforme i la seva moto de treball. Un altre pare de la llar va ser protagonista dijous; membre dels bombers de Repsol, amb un company va mostrar a tothom els seus cascos i el gran camió que utilitzen habitualment. Per tancar la setmana, divendres va haver-hi la visita dels tractors, i Protecció Civil va preparar un circuit ben divertit perquè l’alumnat hi pogués circular amb patinets, cotxes i motos.

Ja dilluns, l’equip de Com vulguis va fer una obra de teatre al centre. Gràcies al seu tren, la canalla va poder conèixer cançons i contes que els van deixar ben bocabadats.

Des del centre, agraeixen també la col·laboració de l’AMPA en l’organització de totes les activitats.