• L’esdeveniment va servir també per donar a conèixer el nou nom del centre.
  • A l’acte va tenir una part més protocol·lària i una altra de més festiva, i va comptar amb la col·laboració de l’Embruix.

Divendres passat, 3 de juny, va ser un dia important a la llar d’infants Dolça del Morell, i és que una gran festa va servir per commemorar el 20è aniversari del centre. Un esdeveniment que va començar amb una petita cercavila a càrrec de l’Associació Embruix, ja que justament els elements festius del nostre municipi caracteritzats com a infants són els protagonistes d’un simpàtic mural que s’ha elaborat a la rampa d’entrada de la llar.

L’encarregat de pintar-lo ha estat Toni Gallego, de Ledaunaire, que divendres al matí hi va donar el toc final amb la incorporació al dibuix de les ditades de l’alumnat actual del centre. Una iniciativa, la del mural, impulsada des de l’AMPA del centre, una entitat que també va col·laborar amb altres aspectes de l’acte.

A la festa també es va oferir berenar a totes les persones assistents, i en la part més protocol·lària van prendre la paraula la regidora d’Ensenyament, Rosa Sánchez, i l’alcalde del nostre poble, Eloi Calbet. En el seu parlament, Sánchez va reivindicar la tasca de les educadores amb un article de Carles Capdevila que qualifica l’educació com “una missió lloable, difícil i plena de gent preparadíssima; com un repte gegant, colossal”. “Res és més important que l’educació”, va insistir la regidora, que va acabar amb un sentit agraïment a tot l’equip de la llar.

Seguidament, es va plantar una alzina amb l’ajuda de la canalla, fet amb el qual es va voler donar visibilitat al nou nom del centre, Dolça del Morell. Finalment, una actuació d’animació infantil amb “Rikus” va fer gaudir de valent petits i grans, en una tarda especialment calorosa però molt especial.